• Εγγραφή
Έχασες τον κωδικό σου? Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση email σας. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης μέσω email.
Αρχική / Εταιρία

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα της VEGGA είναι να αποτελεί κορυφαίο σημείο αναφοράς της αγοράς, με προϊόντα και λύσεις που αναγνωρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, την αξιοπιστία, την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία τους, διατηρώντας ηγετική θέση στον κλάδο.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η τεχνογνωσία της εταιρείας αποκτήθηκε μέσα από 20+ χρόνια ενασχόλησης με τον κλάδο των αθλητικών ειδών και της παιδικής χαράς.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η πολυετής εμπειρία και η βαθιά γνώση του αντικειμένου από εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν τους βασικούς παράγοντες της επιτυχημένης εξέλιξης της εταιρείας μας. Η VEGGA SPORT είναι δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το τρίπτυχο Ποιότητα-Ασφάλεια-Πιστοποίηση αποτελεί τον πυλώνα, πάνω στον οποίο στηρίζεται το σύνολο του οργανισμού της VEGGA SPORT.

Η φιλοσοφία της

εταιρίας μας έχει

επίκεντρο τον πελάτη!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αποστολή της VEGGA είναι να διαθέτει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις που δημιουργούν αξία. Η εταιρεία επιδιώκει να αυξάνει τα μερίδιά της, να διεισδύει σε νέους τομείς, επενδύοντας σε νέα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Στην εταιρεία μας θα βρείτε:

Στόχος μας η ποιότητα

των παρεχόμενων υπηρεσιών

Η εταιρία λειτουργεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα

ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015

σε όλους τους τομείς της δραστηριοτητας της : εμπορία, παραγωγή, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού αθλητικών χώρων, δαπέδων, γήπεδων, παιδοτόπων, παιδικών χαρών και πάρκων.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας και το πάθος μας για το καλύτερο, μας οδήγησε σε:

• Παραγωγή προϊόντων και αθλητικού εξοπλισμού σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας EN και πρότυπα ποιότητας ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015

• Απευθείας εισαγωγές από αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες και προσφέροντας ακόμα χαμηλότερες τιμές.

• Διάθεση προϊόντων συγκεκριμένων επώνυμων brands ασυναγώνιστης ποιότητας.

• Είμαστε συνεχώς μπροστά! Με διαρκή ενημέρωση και ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας, βάσει των εξελίξεων και των απαιτήσεων της εποχής.

• Ειδικές συμφωνίες με μεταφορικές εταιρίες και courier για την αποστολή των δεμάτων, ώστε να καταφτάνουν σε εσάς με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

• Συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας και εξειδίκευση του πάνω στα προϊόντα μας και την χρήση τους.

Η έδρα της εταιρίας μας

 

Το κεντρικό κτήριο, 500 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στην κεντρική οδό της 25ης Μαρτίου στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης σε απόσταση 150 μέτρων από τον κόμβο του περιφερειακού.

 

Το ισόγειο στεγάζει το τμήμα Πωλήσεων, με τα επιμέρους τμήματα Αθλητικού εξοπλισμού και Παιδικής χαράς, και το τμήμα Προμηθειών-Εισαγωγών.

 

Ο πρώτος όροφος συγκεντρώνει τις οικονομικές και λογιστικές υπηρεσίες της εταιρίας, το τμήμα Marketing και την Διεύθυνση

 

Στο υπόγειο, λειτουργεί ο εκθεσιακός χώρος «Show Room» των προϊόντων μας. Πρόκειται για έναν χώρο που συνεχώς εμπλουτίζεται και μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας. Γενικότερα, παρουσιάζονται προϊόντα σχετικά με outdoor sports, εξοπλισμό γηπέδων, είδη ψυχαγωγίας καθώς και μία μικρή συλλογή από όργανα παιδικής χαράς.

Οι αποθήκες και το εργοστάσιό μας

 

Επί της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ύψος του Καβαλαρίου, βρίσκεται το ιδιόκτητο κτήριο 2600 τετραγωνικών μέτρων, στο οποίο στεγάζονται οι αποθήκες και το εργοστάσιο παραγωγής.

Το εργοστάσιο παραγωγής δραστηριοποιείται σέ έναν -αυτόνομο από την αποθήκη- χώρο 600 τετραγωνικών μέτρων, παράγοντας πιστοποιημένα προϊόντα από αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης, διατηρώντας σε υψηλότατο επίπεδο την ποιότητα και την ασφάλεια.

Τα υπόλοιπα 2000 τετραγωνικά μέτρα αποτελούν τις αποθήκες της εταιρίας. Η εξυπηρέτηση του πολυπληθούς πελατολογίου μας και η ευρεία ποικιλία προϊόντων, τόσο σε αθλητικό εξοπλισμό όσο και σε παιδική χαρά, προυποθέτει άρτια οργανωμένους και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους

Έχετε κάποια ερώτηση;

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Veggasport ΕΣΠΑ
0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι σας είναι άδειοΠροσθέστε προϊόντα στο καλάθι